Frågor och svar om kärleksrelationer

11 Feb 2013, 14:00 141
Annat, 0 år
Question


vill på ett smidigt sätt kunna fråga en kille om han bara är ute efter sex.
men vet inte hur jag ska säga/fråga/komma på tal?..
vill inte heller gå rakt på sak då jag inte vill att han ska tro att jag tror att det är det han är ute efter..
(vadå jobbig mening? î )
jag vet liksom inte vad jag tror om honom än.
Lite hjälp/tips tack?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att prata om vad man vill med en relation kan ibland vara lite känsligt, men genom att göra det kan man istället slippa ovissheten och besvikelsen om det visar sig att man vill olika saker.

Jag tycker det är lite svårt att svara på hur du ska gå tillväga när jag inte vet hur hela er situation ser ut men jag ska försöka göra mitt bästa.

Mitt tips är att försöka känna av situationen, om det är så att ni bara umgås och har det trevligt så kanske du kan du försöka leda in samtalet på vad han vill ha ut av eran relation och berätta vad du känner.

Eller om det är så att ni endast träffar i intima situationer så kan du säga till honom att det vore trevligt att träffas och hitta på något annat, och att du vill ha ut mer av relationen än sex. Kanske han också är orolig för att du bara är ute efter sex?

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar
Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar