Frågor och svar om onani

11 Feb 2013, 16:00 795
Annat, 0 år
Question


jag är en tjej på tretton och har onanerat sedan ett par år och har gillat det hela tiden. En tjejkompis och jag brukar slicka varandra och vi är helt galna i det och vi håller det väldigt hemligt. Vi har pullat sönder våra mödisar och min favorit är ett smalt ljus som nu har blivit tunnare och lite böjd efter allt användande och nu ska vi köpa en massagestav men först ska vi prova en sort och sedan köper vi en annan så att vi kan byta på varandra Vi har pratat om att förföra en kille men vi har inte vågat ännu men vi har en kille som vi vet är tänd på oss så vi ska bara våga fråga om han vill med oss men vi kommer aldrig att berätta att vil övar på varandra, denna hemlis kommer vi aldrig att våga berätta för någon, jag skulle skämmas ihjäl och samma med min kompis. Är vi så udda som vi tror. Vi skriver detta tillsammans och undrar samma sak.
två unga tonåringar

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att utforska sin sexualitet är inget ovanligt eller något att skämmas för, det viktiga är bara att alla är med på det och att alla känner sig bekväma.

Mitt tips till er är att surfa in på http://www.umo.se om ni har mer funderingar eller frågor.

Lycka till!

Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar