Frågor och svar om kärleksrelationer

12 Feb 2013, 15:00 143
Annat, 0 år
Question


Hej

Jag är tillsammans med en kille sen 3 år tillbaka, vi hade en paus på en månad så nu har vi varit tillsammans fem månader och nu den sista tiden har det bara blivit att vi krupit ner i sängen direkt och bara varit där ändå tills han åker hem.

Jag tycker att det är mysigt men skulle vilja göra annat än bara det, hitta på något mer i vårt förhållande. Har sagt det till honom men det händer inget.

Snälla hjälp :)

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Förstår att du tycker det är tråkigt att ni gör samma sak varje gång ni ses, är lätt att det blir så när en har varit tillsammans länge.

Du skriver att du redan har försökt prata med honom om att du vill hitta på saker men att det inte blir någon förändring.

Mina förslag är att du kommer på eller planerar in saker som ni ska göra när han kommer på besök, till exempel gå på någon konsert, gå på bio eller något annat du tycker är roligt.

Det kan även vara värt ett försök att försöka prata med honom igen och verkligen förklara att du tycker det blir tråkigt att ni bara gör samma sak så fort ni ses.

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar