Frågor och svar om bröst

15 Feb 2013, 13:00 726
Tjej, 13 år
Question


Jag är en tjej på 13 år och jag har fortfarande inga bröst. ALLS!! Alla andra i min klass använder bh och topp. Men nej lilla jag är såklart helt platt. Jag undrar varför. Är det något fel på mig. Eller? Har jag kanske för hög ämnseomsättning? För ja jag är smal och platt. Så snälla svara, jag vill gärna veta! De har varit ömma ett tag men inget händer! Så svara jag måste få veta!!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Är inte alls onormalt att man inte har utvecklat bröst när man är i din ålder, bröst utvecklas i olika åldrar och även i storlekar.

Det är bara att vänta så kommer de komma tids nog, om du oroar dig väldigt mycket kan du gå till ungdomsmottagningen. Där kan man både ställa frågor och få någon att prata med.

Ta hand om dig!

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar