Frågor och svar om få kontakt

24 Feb 2013, 22:00 461
Annat, 0 år
Question


Hej!!

jag känner mig ganska deprimerad på grund av att jag inte har en flickvän idag är det alla hjärtans dag och alla firar det mina föräldrar och till och med min bror idag ska vi äta middag tillsammans men ibland tänker jag på hur roligt det skulle va om jag med fick sitta med min tjej och mysa eller t.ex äta middag. Jag är ganska blyg tror jag är kär i en tjej i den andra klassen men hon är populär och jag e mittemellan men hon vet inte vem jag är och när jag ska kika henne så vet jag inte vad jag ska säga mer än Hej

Snälla hjälp

Svar

Hej K14!
Ibland kan man längta efter en relation. Det är inte konstigt att vilja vara tillsammans med någon. Just Alla Hjärtans Dag fokuserar på kärleken. Men det är bra att hålla i minnet att det finns både för- och nackdelar med att vara i en relation samt singel.
Jag tror du kan komma ganska långt med att du säger hej och med att ge blickar i verkliga livet. Det kan vara svårt att börja prata med varandra om var och en har sina kompisar stående bredvid sig eller i närheten. Men det kan vara värt att säga hej när ni väl ses, eller liknande som att nicka. På nätet kan du också försöka få kontakt men det är förmodligen lättare om hon vet vem du är. Du kan exempelvis säga att du går i hennes pararellklass. En del gillar att få frågor. Du kan fråga henne vad hon tycker om att göra och vad hon gillar. Det brukar kunna få igång en diskussion.
Lycka till!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar