Frågor och svar om musik

26 Feb 2013, 14:00 166
Annat, 0 år
Question


Hej, jag brinner verkligen för musiken, och jag vill verkligen göra något av det. Att hålla på med musik skulle va min dröm. Och jag vill ine att det ska vara en dröm som aldrig går i uppfyllelse, utan jag vill att den drömmen ska vara verklig.

Jag sjunger, och har gått 3 eller 4 år på piano, jag är duktig på att sjunga, enligt min sånglärare, och jag tycker själv att jag är hyffsat duktig, och enligt andra är kag duktig också.

Hur gör man för att få en dröm som denna uppfylld?
Jag skulle bli glad om jag fick flera förslag!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Hur man får sin dröm att gå i uppfyllelse är svårt att svara på.
Mitt tips till dig är att fortsätta hålla på med musik och försöka hitta nya sätt att göra det på.

Kanske kan du starta ett band, eller börja skriva egen musik som du lägger upp på vimeo eller youtube. Eller så kan du fråga om du får uppträda på olika fester, kanske någon förälders eller släktings födelsedagsfest?

Det viktiga är att du forsätter hålla på med det som gör dig lycklig.

Varma Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar