Frågor och svar om längd

11 Mar 2013, 11:00 311
Annat, 0 år
Question


jag är en tjej som är 15 år och jag är skit lång är 175 cm och all mina vänner är kortare än mig dem är 157-159 cm
jag skulle önska mig bli kortare 10 cml om man kunde göra de jag är längre än alla killar nästan

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Tack för att du skriver in till oss. När jag var i din ålder var jag i en liknande situation, jag var längre än alla andra och det kändes inte alltid så roligt.
Men det blev bättre med tiden, de runt omkring mig växte ikapp och att vara lång var inte längre något dåligt utan något positivt.

Jag tycker du ska vara stolt över din längd och dig själv, och en sak som jag nästan kan vara säker på är att det kommer bli bättre med tiden då de runt omkring en "växer ikapp".

Det finns inga sätt att bli kortare på, vissa blir korta och vissa människor blir långa. Jag tror det viktigaste är att man försöker vara nöjd med vilket det än blir.

Om du behöver snacka med något kan du alltid chatta med oss på nätvandrarna, oss hittar du på: http://natvandrare.fryshuset.se/

Ta hand om dig!

Varma hälsningar

Amanda Andesson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar