Frågor och svar om kärleksrelationer

15 Mar 2013, 13:00 166
Annat, 0 år
Question


Hej, nu r det så att jag är kär i en kille (ovanligt) vi har gått på samma skola i 10 år och ska gå ut nian snart. Men i 7:an så upptäckte jag att jag hade känslor för honnom. Så i 8:an gjorde jag något så otroligt idiotiskt sä jag skäms för det...
Jag skaffade en anonym epost adress och skickade till honnom att jag gillade honnom. Efter sådär en vecka lekte jag med tanken att skicka mitt namn men sen råkade jag trycka på skicka men jag tänkte att eftersom han inte hade svarat lr nånting så kanske det var fel addres liksom... Men lektionen efter så hörde jag honnom prata med sin kompis om mejlet och fick panik. Nu har det gått ett år men jag kan inte sluta tänka på honnom och nu tror jag att han har blitt tillsammans med någon... Jag vet inte vad jag ska göra... Hjälp mig?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Det är som alltid svårt att ge några direkta råd i frågor som gäller kärleksrelationer, men utifrån det du skriver låter det som om du har visat honom vad du känner och att bollen nu ligger hos honom?

Om ni brukar umgås kan du kanske försöka prata med honom om att du är intresserad, men eftersom han verkar ha förstått att det var du som skickade mailet och att han kanske är tillsammans med en ny måste du vara beredd på att han kanske inte svarar det som du skulle vilja.

Men som sagt är jättesvårt att svara på vad du ska göra i din situation, oftast brukar det bli bäst om man går på magkänsla och gör det man själv tror är bäst.

Ta hand om dig och det kommer fler killar/tjejer som du kommer bli kär i även om det kanske inte känns så nu.

Kram

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar