Frågor och svar om självförtroende

24 Mar 2013, 12:00 224
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en tjej som är väldigt onöjd med sina bröst, därför gör detta mig som att jag känner mig som en kille.. eller en liten tjej.

Dom är så små att.. ja det är som krusbär. Jag har typ bh storlek A minus.

som en liten 9-10 årings bröst, och jag är ju tusan snart 17.

Dom enda gångerna dom ser "stora" ut är när jag tränar armarna, eftersom jag tränar med hantlar så håller jag armarna mot bröstet och pressar upp dom..

Det är nog enda gången, det är väldigt pinsamt jag vill inte ens visa mig i bikini eftersom det finns inget som fyller ut överdelen -.-'

Helst skulle man vilja ha kanske c i bh eller nåt. Så det iaf syns något i dom.

Mitt sista val är nog nu att jag gör en bröstoperation när jag är 18 eller så.

Finns det något annat val? eller är det, det enda rätta?

Svar

Hej på dig!

Vill bara börja med att säga att du fortfarande växer och mkt kan hända.
Vad det gäller en operation, så fixar det givetvis det som du ser som ett problem idag, men den ger dig nödvändigtvis inte ett bättre självförtroende i längden.

Jag vill rekommendera dig att acceptera dem innan du ändrar dem och ändra dem inte för att passa in, utan för att du själv känner att du vill för din egen skull, inte ngn annans.

Du är fortfarande ung och din kropp kommer förmodligen att ändras massor de kommer åren. Börja med att köpa en bra push-up BH eller de sk "kycklingfileerna". Ge dig själv tid och se vad som händer.

Och du... Man behöver inte ha stora bröst för att vara snygg eller räknas som "sexig" Det handlar mkt om hur du är och om du låter din fina personlighet lysa upp. Det är det som räknas!

Lycka till!
Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar