Frågor och svar om tjej

1 Apr 2013, 23:00 642
Kille, 20 år
Question


hej, vet inte vad ska göra men så här är de jag har varit ihop med en tjej i 5 månad och jag fick känna hennes föräldrar och syskon och allt sånt men sen så gjorde jag slut med henne för att jag kände att hon inte tyckte om mig alls och sen gick det några månad så visade sig att hennes syrra har känslor för mig och jag har känslor också för henne men har inte sagt de för att hon är mycke yngre än mig och vet inte hur hennes föräldrar och min ex som är 20 skulle säga om de eller tycka. Hon är bara 14 jag är 20 lite för gammal för henne och det skulle kännas jätte kontigt o sånt.. vet inte vad ska göra och dem är en stor familj!

Svar

Hejsan K20! Det är bara du som kan känna efter vad som är rätt för dig. Som du skriver har ni en åldersskillnad och du har varit tillsammans med hennes syster. Vad säger din magkänsla? Det är oftast en bra idé att följa den och göra det som känns mest rätt. Vad anser den här tjejen om saken? Hennes åsikt är såklart också av stor vikt. 


 Det är även viktigt att tänka på att tjejen som du skriver om inte är byxmyndig.

Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar