Frågor och svar om få kontakt

1 Apr 2013, 23:00 553
Tjej, 18 år
Question


Hej, jag har gillat en kille i tre år som jobbar på en affär i stan och jag vill som gärna visa att jag tycker om honom. men jag vet inte hur jag ska göra det på ett diskret sätt. alltså bjuda ut honom. han är dock 26 år och jag är bara arton. snälla hjälp mig. har funderat på att söka sommarjobb där för att se och kanske lära känna honom i smyg. snälla svara fort behöver verkligen eran hjälp!!!

Svar

Hejsan T18! Självklart kan du söka sommarjobb där men det är nog mycket enklare att ta kontakt med honom direkt. Det bästa är nog att fråga rakt ut om han vill exempelvis ta en fika någon dag. Det kan kännas obekvämt och läskigt men ärlighet brukar vara längst. Oavsett om man vill eller inte, blir de flesta människor smickrade och glada över att någon tar kontakt. Hoppas det går bra!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar