Admins vi minns: Tommy ”Åtta” Brunn

INTERVJU Ungdomar.se fyller 10 år och det firar vi genom att blicka tillbaka på åren som gått och snacka med några före detta admins. Sist, men absolut inte minst (han är nästan två meter), ut är vår före detta webbutvecklare från norr!

Hur halkade du in på Ungdomar.se?
– Jag halkade in på UM november 2006 tack vare min gymnasiekamrat tillika vapendragare mhall0, som han kallade sig på den tiden. Jag vill minnas att UM då hade någon slags jourchatt som vi skojade med. Efter att ha ställt massvis med dumma frågor började det förlora sin charm, och det var först då jag insåg att det fanns ett forum där jag istället kunde ge dumma svar på dumma frågor. Sedan var jag hooked.

Vad saknar du minst med adminjobbet?
– Även om adminjobbet kan vara väldigt roligt ibland är det många saker jag inte saknar. Främst är det nog hjälplösheten man kan känna när förväntningarna är större än vad man vet är möjligt att genomföra. Man vill gärna göra allt, men tyvärr finns inte oändligt med varesig tid eller resurser. Då är det lätt att förlora motivationen.

Sedan saknar jag inte heller en del människor, sådana som hellre förstör och bidrar med negativitet. Jag har fått allehanda skräp och fakturor hemskickade från personer som önskade göra mitt liv lite jobbigare, och sådant är såklart inte heller motiverande. Lyckligtvis är dessa personer väldigt få.

Jag frågade time vad hon tyckte att jag skulle fråga dig, och hon ville att du skulle berätta om din första UM-träff. Så ptja, berätta om din första UM-träff!
– Jag tror att det var sommaren 2008, då vi alla träffades på Gärdet för att umgås. Jag vill minnas att Hampie var där, och tydligen var Timeisrunningout och hennes dåvarande pojkvän Hmpf där också. Något som etsat sig fast i mitt minne var att Herr Älg och Simon (minns inte hans användarnamn. Tror att det var något obscent) hade tagit med sig skyltar med sina trollkontons avatarer, och att de framförde en extremt pinsam sketch där de spelade dessa troll.

Hon berättade också att hon träffade dig på sin första träff och att du var så rolig att du fick henne att bli aktiv på sajten igen. Hur mycket betalade du henne för att säga det?
– Att jag skulle ha varit rolig låter osannolikt. Jag sysslar inte med sådant.

Vad pysslar du med nuförtiden?
– Nu har jag flyttat ned till Stockholm och jobbar som utvecklare på Blockets bostadsavdelning, bara ett stenkast bort från Ungdomars kontor!


Snabbfakta

Namn: Tommy Brunn
Ålder: 23
Bor: Stockholm
Admin: 2010-2013

3 Kommentarer

  1. isola: Marko då?

    Som Åtta skrev så var han inte admin särskilt länge. Men om vi kör en ”Mods vi minns” någon dag så får han självklart vara med! Glad

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.