Användarintervju: S3ON

Har du koll på alla UMare därute? Vi är trots allt en ganska stor grupp. För att lära känna varandra bättre har Time samlat ihop elva frågor, tio helt fräckt lånade från Pivots questionnaire, och intervjuar en UM:are åt gången. Vi inleder med vår käre veteran, S3ON!

Vilket är ditt favoritord? 
– Harmoni.


Vilket ord tycker du minst om?
– Tvång.

Vad får dig att gå igång kreativt, spirituellt eller emotionellt?
– Synen över vackra vyer som gör en påmind om livets goda menyer, och främmande dofter som speglar alla nya möjligheter.

Vad är det mest avtändande du vet?
– Blod och inälvor.

Vilken är din favoritsvordom?
– Skulle säga att det ej handlar så mycket om vad som sägs, utan hur det sägs, och av vem/vilka. Jag finner "i princip" alla svärande norrlänningar mycket rogivande. 

Vilket ljud gillar du bäst?
– Fågelkvitter i kombination med ljudet spöregn för när dropparna kolliderar med trädbladen.

Vilket ljud gillar du sämst?
– Skräckjagande panikskrik.

Vad vill du jobba som?
– Gärna något som ger det visuella passande toner, eller tvärtom.

Vilket yrke skulle du aldrig vilja ha?
– Jag vill inte försöka sälja/lura på människor grejer de ej har någon användning för. Hade fått riktigt dåligt samvete och typ börjat dela ut grejer gratis och på så vis fått sparken.

Om himlen existerar, vad skulle du vilja att Gud sa till dig vid pärleporten?
– Att hen är djupt ledsen över allt elände som sker på jorden. Sedermera hade jag frågat vad vi kan göra åt saken, om vi kan göra något. I övrigt hade jag givetvis uppskattat om hen sade att allt jag önskar finns på andra sidan porten osv...

Vad gillar du mest med Ungdomar.se?
– Den så kallade "UM-familjen", ett begrepp på den fina gemenskap vi delar och allt det involverar, så som de trevliga träffarna som anordnas av initiativtagande medlemmar i olika städer etc! :)


Tack S3ON för din medverkan! Vill du bli intervjuad av Time? PMa mig eller maila mig på alexandra@ungdomar.se. Vi hörs nästa gång! 

time

Hej på er! Alexandra heter jag och är admin på Ungdomar.se. Här har jag hängt sedan 2007. Har ni frågor om modereringen kan ni vända er till mig på support@ungdomar.se. För frågor om marknadsföring, enkäter och dylikt hänvisar jag till mina kollegor på info@ungdomar.se. 

6 Kommentarer

  1. S3ON; Kungen av parkbänken Galen 

    Tycker att det är fint initiativ av Time att intervjua, bra svar ni alla ger.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.