Bli medlem i SmartLab+ och hjälp till att forma framtiden!

Om du är intresserad av ny teknik och meningsfull innovation och vill bidra till att utforma Samsungs framtida produkter, tjänster och kommunikation ska du läsa vidare. Samsungs research-community SmartLab+ ger dig chansen att göra din röst hörd.

Samsung Electronics Nordic och Fryshuset som Ungdomar.se är en del av har ett långsiktigt partnerskap för att stärka ungas kunskap inom teknologi, innovation och digitalt välmående. Samarbetet motiveras av en gemensam önskan om att skapa en positiv inverkan på det Nordiska samhället.

Samsungs SmartLab+ är ett unikt tillfälle för dig att dela med dig av tankar och synpunkter med Samsungs team. För att kunna få bästa möjliga feedback söker vi personer som vill engagera sig och som gärna också är intresserade av innovation och ny teknologi.

Varför ska jag vara med?

Som deltagare i Samsungs SmartLab+ kommer dina synpunkter att tas omhand och bidra till planering och utformning av Samsungs framtida produkter, tjänster och kommunikation. Deltagande kan såklart också göra att du kommer att få vara med och se på nya koncept och produkter före andra, så om du vill få möjlighet att veta mer om vad som är på gång, ska du passa på.

Innan du registrerar dig kan du behöva veta följande:

  • För att göra det möjligt för alla i Norden att delta så använder Samsung SmartLab+ engelska för all kommunikation. Därför förväntas du kunna kommunicera på engelska.
  • SmartLab+ tar i regel kontakt en till två gånger per månad, med information via e-post.
  • De typer av projekt som du kan medverka i kommer att variera – från mindre undersökningar, diskussioner i vår community och direktchattar. Allt är optimerat för enkel åtkomst via din mobilenhet.

Låter det intressant?

Ansök genom att klicka HÄR!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.