Blogginlägg från Göteborg!

Hallå hej hejsan! Just nu sitter vi på ett Scandic-hotell i Linköping, tänka sig vad tiden går. Snart har vi betat av halva turnén! Här kommer en liten rapport från Göteborg

Göteborg visade sig vara vårt mest lyckade stopp hittills. Första lokalen var lite för stor för oss, men det tog vi definitivt igen dag två på Hvitfeldska. På förmiddagspasset kokade hela stället med 400 elever. Att Avicii spelades på högsta volym hjälpte kanske lite. Det var riktigt bra energi, och samtliga paneldeltagare fick akta sig för de vassa frågor som publiken ställde. Något som ofta togs upp av publiken var (av en slump) den helmanliga panelen, vi borde planera bättre helt enkelt. Då var panel faktiskt är 50/50. Men just i Göteborg råkade det bli så!

Ung förebild under dagen var Nils Rådenmark, som har startat klädmärket Ordinary Clean Shit.

Lite bilder från Göteborg:

Våra paneldeltagare, från Returpack, Coca-Cola, Göteborgs Stad och IKEA

Folk i publiken kommer upp för att presentera sina idéer kring hållbarhet. En vi ofta får höra är att hållbar utveckling borde vara ett ämne. Mycket bra!

Folk röstar med våran app we_change


Eleven Melvin André var en av deltagarna i publiken, vi passade på att intervjua honom!

Vad tar du med dig från dagen?

- Milad Mohammadi, en förebild för mig. Det var så bra att jag spelade in halva med mobilen för att kolla på det senare.

Har du flera förebilder?

- Min pappa som har gått lite samma spår som milad. Han pratar också mycket om att utmana sig själv och inte vara lat.

Hur skulle du vilja påverka?

- Jag är med i Centrums Ungdomsråd, vi är en grupp på 20 ungdomar som vill påverka här i Göteborg. Ni får gärna höra av er om ni vill veta mer.

Ses snart igen! KRAM.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.