Boktävling: Vinn ”De utstötta”

TÄVLING "De utstötta" är första delen i John Flanagans nya äventyrsserie "Broderband" – och nu har du chans att vinna ett av fem exemplar!

John Flanagan är känd för sin långa bokserie Spejarens lärling. Men nu är det slut, det blir "bara" 12 delar i serien. John berättar varför här.

Men var inte ledsna för det, hans nya serie har bara börjat. De utstötta är första delen i serien Broderband och nu har du chans att vinna ett av fem exemplar! Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på den enkla frågan och kort berätta vilken som är din favoritbok och varför. Sista dagen att tävla är fredagen den 10 januari. 


[competition id="4" /]


Om Broderband 1 – De utstötta
I Skandia drömmer många pojkar om att bli krigare och det kan man bara bli på ett sätt. Som tonåringar delas pojkarna upp i lag, så kallade broderband. Sedan börjar träningen. Pojkarna måste genomlida tre hårda månader för att lära sig stridstaktik, att segla vargskepp och att hantera vapen. Broderbanden tävlar mot varandra och bara ett lag kan vinna.

Hal Mikkelson utses motvilligt till ledare för ett av banden – Hägern. Precis som han själv är lagmedlemmarna i Hägern de utstötta och bortvalda. I de andra lagen ingår stadens allra starkaste pojkar och vissa av dem tar träningen på blodigt allvar. Trots det antar Hal utmaningen. På pappret är Hägern det svagaste laget, men med uppfinningsrikedom och mod kanske de kan överraska sina motståndare.

De utstötta är den första boken i Broderband – en ny, spännande serie av författaren till Spejarens lärling.Skriv en kommentar

Your email address will not be published.