Dagens barn får ej vara barn.

Jag blir förkrossad av att se 13 åringar som skriver om att de äntligen haft sex, 15 åringar som tycker det är ett kul nöje att lägga upp nakenbilder på sig för att få uppmärksamhet, och minderåriga som skryter om hur fulla de blir och hur mycket de lyckats få i sig i spritväg. När jag var i 13årsåldern hade jag inte fått mens, och jag ägnade definitivt ingen tanke på sex, jag umgicks med vänner och lekte väldigt ofta med min kära lillasyster och hennes barbies. Folk säge...


Jag blir förkrossad av att se 13 åringar som skriver om att de äntligen haft sex, 15 åringar som tycker det är ett kul nöje att lägga upp nakenbilder på sig för att få uppmärksamhet, och minderåriga som skryter om hur fulla de blir och hur mycket de lyckats få i sig i spritväg.

När jag var i 13årsåldern hade jag inte fått mens, och jag ägnade definitivt ingen tanke på sex, jag umgicks med vänner och lekte väldigt ofta med min kära lillasyster och hennes barbies.

Folk säger att; "man är könsmogen så tidigt, och att det vart så sen urminnes tider - man HAR sex vid den åldern". Men är det inte menat att barn ska vara barn? Är det inte menat att VUXNA ska ha sex?
Jag önskar att folk ändå kunde hålla sig till minst 18. Ett barn på 13 somkom hem på kvällen en dag och sa:
- Mamma, jag har haft sex nu!

Det skulle vara en mardröm.

Det är de här tankarna, att barn får leka och experimentera med jämnåriga barn, och två 13 åringar FÅR ha sex med varann, som gör att det förekommer fler och fler unga mammor och pappor. Flickor som blir med barn när de är 14, får hoppa av skolan osv.

Det förvånar mig att så MÅNGA här tycker att det är okej. Två tioåringar, om de känner sig mogna, ska få ha sex? Som en annan UM-medlem skrev; "Det handlar inte om ålder det handlar om mognad. Känner man sig mogen är det inget fel i att ha sex". Folk kan vara mogna som en 50åring vid 13 års ålder, men det är fel att BARN inte ska få vara BARN utan har sex och ska bli med barn SJÄLVA, alternativt redan DÅ börja använda preventivmedel.

Jag frågar alla; VART är världen på väg, när barn inte får vara barn längre? Det sjunker i åldrarna allt mer, detta med alkohol, sex och utvik. SKAMLIGT och tragiskt.

En annan skrev; "Det finns tjejer som är 13 år, beter sig som 17, ser ut som 17 år, SÄGER ATT DOM ÄR 17 år!"

Är folk så sexfixerade att de måste ha sex med flickor de träffat en gång? Hoppa i säng med dem utan att veta hur gamla de är? Och vad är det som får de unga flickorna att vilja HA sex. Skyller vi på Big Brother? MTV? Media överhuvudtaget? Jag skyller på mänskligheten. Det är bara att se hur ungdomar idag tänker; "det är okej, låt dem göra vad de vill" eller "det är min kropp, jag får göra vad jag vill med den"

Dagens samhälle vill inte ha moralkärringar som jag. som försöker värna om barnen, som försöker få folk att förstå att det är FEL att sex, alkohol och utvik sjunker i åldrarna. Folk vill att allt ska vara acceptabelt. Vi ska till och med ta bort "byxmyndighets-gränsen", så att de som råkar ha sex med en 13åring inte åker dit, för det vore ju förargligt.

Jag skäms över att vara människa när jag hör hur folk tänker. Jag skäms över att folk har mage att kalla en moralkärring och omogen för att man tycker att det är omoraliskt och oetiskt. Får ungdomar idag bestämma tas alla åldersgränser bort, och man ska själv avgöra när man är mogen för utvik, sex och alkohol.

Usch för detta sexfixerade samhälle, där barn inte får vara barn.
Föräldrar och ungdomar - TA ERT ANSVAR.