De 5 bästa scenerna ur Office Space

På trettio sekunder definieras begreppet "wigger" Jag har sett det här klippet ett mycket stort antal gånger, men det blir aldrig tråkigt. Det finns så mycket roligt i det. Titta bara på minen när han upptäcker den svarta killen. Det, mina damer och herrar, är äkta rädsla. Lawrence berättar om sina miljonärsdrömmar Redan när Lawrence lutar sig framåt anar man vad han ska säga. Jag menar, titta på honom. Det här är ingen person med grandiosa mål i livet. Får han ba...

På trettio sekunder definieras begreppet "wigger"Jag har sett det här klippet ett mycket stort antal gånger, men det blir aldrig tråkigt. Det finns så mycket roligt i det. Titta bara på minen när han upptäcker den svarta killen. Det, mina damer och herrar, är äkta rädsla.

Lawrence berättar om sina miljonärsdrömmarRedan när Lawrence lutar sig framåt anar man vad han ska säga. Jag menar, titta på honom. Det här är ingen person med grandiosa mål i livet. Får han bara bonka på två brudar samtidigt är han fulländad som människa.

Milton får ingen tårtaUnder ett sömnigt födelsedagsfirande märker Milton att kvoten mellan tårta och människor är för liten, och förra gången fick han ingen bit. Det fick han inte den här gången heller. En ful tant fick den istället. Vilket jävla sätt, va? Varför skickade hon inte vidare?

Tom förklarar sin patetiska idé

http://vimeo.com/1406811

Pausa vid 31 sekunder. Titta så glad och stolt Tom är över sin idé. Man tycker nästan lite synd om honom. Men en idiot, det är han.

Åratal av uppdämd frustration släpps lös på en skrivareDet mänskliga psyket tål bara så många PC load letters. Det här är vad som händer när tröskeln passeras.