Den globala uppvärmningen är en bluff

En ny studie som publicerats visar på banbrytande resultat. Den globala uppvärmningen, klimathotet som alla pratar om - är en bluff! Jag läser själv miljövetenskap på högskolenivå och hoppade nästan ur stolen när den här otroligt spännande faktan kom fram. (Ni kan inte ana nr. 3) Så håll i hatten nu alla PK-hipsters, miljömuppar och feministpartister, för här kommer lite FAKTA!

1. Koldioxid finns i luften naturligt!
Det har visat sig att koldioxid, som många menar kommer från utsläpp av människan, finns i luften naturligt! Varje dag andas du och jag in jättemycket koldioxid, och växterna är till och med beroende av koldioxid för sin fotosyntes! Den negativa "Växthuseffekten" som folk pratar om betyder alltså bara att det kommer att växa mer - precis som i ett växthus! Att släppa ut koldioxid är alltså inte farligt, utan rent ut sagt bra! Det blir lite varmare, men det gör ju att vi får mer växter, mer människor och mer glädje. (Tänk er att Sverige blir nya Thailand - det är ju superbra? Då slipper vi betala för att åka så långt på semester!) 

2. Vi människor är mindre än vi tror
Ibland tror vi människor att vi äger hela Jorden. Vi hugger ner skogar, eldar upp mängder av fossila bränslen och massutrotar djur (vissa säger till och med att vi är på väg mot ett sjätte massutdöende. Under de senaste hundra åren har vi haft en enorm påverkan på vår planet. Studien visar dock på att samma sak inte gäller klimatförändringarna! Att 97% av världens forskare är eniga om att den globala uppvärmningen är orsakad av människan, motbevisas totalt. Istället så har författaren kommit fram till att vi människor faktiskt är mindre än vi tror och inte har någon påverkan. Den globala uppvärmningen är bara något som FN har hittat på för att få in massa pengar så att de kan ta över världen. Sjukt va??? 

3. Det är fortfarande kallt på vintern (ibland snöar det till och med)
Studien pekar på att det faktiskt fortfarande är kallt ibland på vintern - och det faktum att år 2015 var den kallaste vintern någonsin! Det är säkert några av er läsare som var uppe och åkte skidor nu under sportlovet - inte märkte ni av någon global uppvärmning? Nej, just det! Den globala uppvärmningen är nämligen en bluff som svenska regeringen har hittat på för att skydda alla PKhipster-feminist-partister! ÖPPNA ÖGONEN LIKSOM! 

Så till slutsatsen…
Den globala uppvärmningen är en bluff - vilket alltså betyder att vi alla äntligen kan gå tillbaka till våra gamla vanor! Vi kan börja återigen börja äta överdrivet mycket kött (för vem bryr sig om djuren, övergödningen eller den ökade risken för hjärt- och kärlsjukdomar?), åka bil överallt (för vem bryr sig om de hundratusentals personer som dagligen lider av fysiska och psykiska besvär på grund av buller?), konsumera mera, ha TV:n på hela dagen, spola varmt vatten i kranen fast vi inte är där - Ja, mina vänner, vi kan till och med börja elda med kol och olja igen. (FÖR VEM BRYR SIG OM ATT DET SNART TAR SLUT ELLER DE TUSENTALS MÄNNISKOR SOM DÖR VARJE ÅR PÅ GRUND AV LUFTFÖRORENINGARNA?) Låt oss helt enkelt bränna upp och förstöra allting när vi ändå håller på! YOLO LIKSOM, NU KÖR VI! 

Vad ser ni fram emot att göra mest? Skriv i kommentarerna WOHOOO! 

PS. Studien som refereras till skrev jag själv igår kväll när jag hade lite tråkigt, och några övriga källor finns inte. DS

Med vänliga hälsningar Björn

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

1 Kommentarer

  1. Jag könner verkligen att bloggaren försökte förstå den andra sidans argumen och presenterade dem på ett nyanserat sätt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.