Det sista jag upplever

Att vara i din närvaro är det enda jag behöver.Min enda frid är om det är dig jag har precis innan mitt liv är över. Det sista mina fingertoppar någonsin skall beröraär det som gör att hjärtat hoppar, din hud, din lem, ditt öra.. För känlsan av din hud tätt intill min, är en känsla från en Gud.. En Gud vars själ är din. Det mina läppar sist ska smaka är just din mun så våt.För om jag aldrig mer kommer tillbaka, gör det inget att vi skiljs åt. Med kärleken i din tunga...


Att vara i din närvaro
är det enda jag behöver.
Min enda frid är om det är dig jag har
precis innan mitt liv är över.

Det sista mina fingertoppar
någonsin skall beröra
är det som gör att hjärtat hoppar,
din hud, din lem, ditt öra..
För känlsan av din hud
tätt intill min,
är en känsla från en Gud..
En Gud vars själ är din.

Det mina läppar sist ska smaka
är just din mun så våt.
För om jag aldrig mer kommer tillbaka,
gör det inget att vi skiljs åt.
Med kärleken i din tunga,
som leker vilt med min,
tar du luften ur min lunga
som förblir en med din.

För det sista jag vill höra,
är dina andetag som tröst.
Det sista in i mitt öra
är även din himmelska röst.

En som säger att allt ordnar sig,
den som alltid vet vilka ord som fyller mig.
För du är det enda jag behöver,
enda jag vill uppleva innan mitt liv är över.