Digitala verktyg som ökar din produktivitet

Det kan vara tufft att studera men det finns ett gäng digitala verktyg som kan hjälpa dig att hålla koll och vara mer produktiv än någonsin tidigare. Så, sträck på fingrarna och förbered dig på att ta kontroll över dina studier och projekt med digitala hjälpmedel. Det är dags att ta fram din inre teknikninja och rocka skolans värld!

  1. Google Dokument - Det givna tipset men som du säkert redan använder men vi måste ändå säga det. Säg hejdå till kaoset med anteckningar och osammanhängande dokument. Med Google Dokument kan du skapa och redigera dina dokument online, samarbeta med andra i realtid och ha åtkomst till dina filer från vilken enhet som helst. Perfekt för att organisera och dela dina skolarbeten och projekt.
  2. Trello - Behöver du lite struktur i ditt liv? Trello är din bästa vän när det kommer till att organisera projekt och att göra-listor. Skapa boards, listor och kort för att visualisera dina uppgifter och flytta dem framåt i olika faser. Du kan till och med bjuda in klasskamrater och lärare för att samarbeta och hålla koll på gemensamma projekt.
  3. Forest - Säg adjö till distraktioner och välkomna fokus med Forest-appen. Plantera ett virtuellt träd och låt det växa medan du fokuserar på dina studier. Om du blir distraherad och lämnar appen dör ditt träd. Med Forest kan du skapa en produktiv och distraktionsfri studiemiljö och samtidigt hjälpa till att plantera riktiga träd i verkligheten.
  4. Quizlet - Tröttnat på gamla tråkiga studiemetoder? Quizlet tar inlärning till en helt ny nivå genom att göra det roligt och interaktivt. Skapa egna digitala kortlekar med frågor och svar, spela in och lyssna på ljudfiler och testa dina kunskaper genom att spela olika spel. Perfekt för att plugga inför prov.
  5. Evernote - Ge ditt minne en extra boost med Evernote. Denna app är perfekt för att ta anteckningar, organisera forskning och samla in idéer. Skriv ner tankar, lägg till bilder, spara webbsidor och synka allt mellan dina enheter. Med Evernote kommer du aldrig mer att glömma viktig information eller idéer.

Nu när du har dessa digitala hjältar i din verktygslåda kan inget stoppa dig från att organisera dina studier och projekt på ett smidigt och effektivt sätt. Gör dig redo att bli den produktiva superstar du är född att vara!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.