Blogg

Fira midsommar med Trygga Barnen!

Är du mellan 0 och 25 år och vill fira en trygg midsommar, med närvarande vuxna och aktiviteter? Anmäl dig då till #tryggmidsommar, arrangerat av Trygga Barnen!

Vill du fira en trygg midsommar några dagar innan midsommar med närvarande vuxna och något roligt att göra för alla åldrar? Då är du hjärtligt välkommen att fira #tryggmidsommar med Trygga Barnen den 14 juni! 


Det kommer att finnas mat, pyssel, sockervadd, mjukglass, spel, en lounge att hänga i och möjlighet att binda sin egen krans och göra en egen tårta. Under dagen bjuds det även på underhållning och överraskningar! 

Alla mellan 0 och 25 år är välkomna och du får såklart ta med dig en vän eller en vuxen som du känner dig trygg med! 

Anmäl dig så snart som möjligt till [email protected], men dock senast den 10 juni. Begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

När? Söndagen den 14 juni, kl. 13.00-17.00 (du kan komma när du vill och stanna hur länge du vill).

Var? Sjöhistoriska museets gräsmatta, Djurgårdsbrunnsvägen 24, Stockholm. Buss 69 går från centralen och stannar precis utanför. 


Trygga Barnen hjälper barn och unga upp till 25 år i familjer med missbruk, beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Besök deras hemsida på www.tryggabarnen.org!

Det finns inga kommentarer... än.

Skriv kommentar

Din kommentar måste godkännas innan den visas på sidan!