Fira midsommar med Trygga Barnen!

Är du mellan 0 och 25 år och vill fira en trygg midsommar, med närvarande vuxna och aktiviteter? Anmäl dig då till #tryggmidsommar, arrangerat av Trygga Barnen!

Vill du fira en trygg midsommar några dagar innan midsommar med närvarande vuxna och något roligt att göra för alla åldrar? Då är du hjärtligt välkommen att fira #tryggmidsommar med Trygga Barnen den 14 juni! 


Det kommer att finnas mat, pyssel, sockervadd, mjukglass, spel, en lounge att hänga i och möjlighet att binda sin egen krans och göra en egen tårta. Under dagen bjuds det även på underhållning och överraskningar! 

Alla mellan 0 och 25 år är välkomna och du får såklart ta med dig en vän eller en vuxen som du känner dig trygg med! 

Anmäl dig så snart som möjligt till osa@tryggabarnen.org, men dock senast den 10 juni. Begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

När? Söndagen den 14 juni, kl. 13.00-17.00 (du kan komma när du vill och stanna hur länge du vill).

Var? Sjöhistoriska museets gräsmatta, Djurgårdsbrunnsvägen 24, Stockholm. Buss 69 går från centralen och stannar precis utanför. 


Trygga Barnen hjälper barn och unga upp till 25 år i familjer med missbruk, beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Besök deras hemsida på www.tryggabarnen.org!

time

Hej på er! Alexandra heter jag och är admin på Ungdomar.se. Här har jag hängt sedan 2007. Har ni frågor om modereringen kan ni vända er till mig på support@ungdomar.se. För frågor om marknadsföring, enkäter och dylikt hänvisar jag till mina kollegor på info@ungdomar.se. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.