​Fryshuset + Ungdomar.se = Sant!

Tillsammans med Fryshuset ska Ungdomar.se nu skapa Sveriges största fysiska och digitala mötesplats för unga. För att kunna skapa detta har Ungdomar.se slagits samman med Fryshuset. Yes, Ungdomar.se är nu en del av Fryshuset!

We have a dream! En dröm om Sveriges största fysiska och digitala mötesplats för unga. En plats där unga röster blir hörda och tagna på allvar och där du får möjlighet att genom din passion förändra världen. För att skapa detta har Ungdomar.se gått ihop med Fryshuset.

Fryshuset har varit en av Ungdomar.se:s bästa polare genom åren. Vi har arrangerat massa roliga saker tillsammans och deras grymma nätvandrare finns representerade i Stöd och Svar-panelen. Men vilka är egentligen Fryshuset och vad pysslar de med?

Fryshuset är en av Sveriges största ungdomsorganisationer och dem gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! De bedriver idag ca 50 olika verksamheter, allt från skolor till föreningar och projekt som jobbar för ett schysstare samhälle för unga och finns representerade över hela landet. Fryshuset är religiöst och partipolitiskt obundet.

Vad kommer hända på Ungdomar.se?

Till en början kommer det inte att ske några stora förändringar på sajten. Men tillsammans med Fryshuset delar vi en vision om att skapa ett större, bättre och roligare Ungdomar.se i framtiden. Just nu planerar vi för vad som ska hända och när och vi vill bjuda in er i det arbetet. Hur gör vi Ungdomar.se till Sveriges fetaste mötesplats för unga? Tillsammans skapar vi just det!

Vi är taggade på att möta framtiden men vill passa på att ta en titt i backspegeln och säga ett stort tack till vår gamla ägare Stenhaga som stöttat och peppat vår verksamhet i många år. TACK!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.