Hetaste böckerna på BookTok just nu

Tiktok är den givna källan till bokinspiration och läsglädje. Häng med när vi listar böckerna som just nu är på allas läppar på TikTok.
Tjej med brunt hår som sitter vid en bokhylla fylld med böcker och läser.
 

 1. "Fourth Wing" av Rebecca Yarros: En romantasy-serie som följer Violet Sorrengail, som tvingas bli drakryttare istället för att följa sina studier​​.
 2. "Den spanska kärleksbluffen" av Elena Armas: En roman om Catalina Martín som skapar en lögn om en amerikansk pojkvän inför sin systers bröllop​​.
 3. "Imorgon och imorgon och imorgon" av Gabrielle Zevin: En bok som följer Sam och Sadie, två personer förenade av sin passion för dataspel​​.
 4. "9 november" av Colleen Hoover: En berättelse om Fallon och Ben som träffas på Fallons flyttdag och bestämmer sig för att ses en gång om året​​.
 5. "Den perfekta pojkvännen" av Alexis Hall: En gayromance där huvudpersonen Luc O'Donnell startar en låtsasrelation med advokaten Oliver Blackwood​​.
 6. "Det börjar med oss" av Colleen Hoover: Uppföljaren till "Det slutar med oss", som följer Lily Bloom och hennes kärlekshistoria​​.
 7. "Sången om Akilles" av Madeline Miller: En berättelse som kretsar kring relationen mellan Patroclus och Akilles, och deras deltagande i Trojanska kriget​​.
 8. "Allt vi aldrig kom över" av Lucy Score: En berättelse om Naomi och frisören Knox vars liv flätas samman i den lilla staden Knockemout​​.
 9. "En av oss står på tur" av Karen M. McManus: En high school-baserad thriller som utspelar sig kring ett spel med nya regler​​.
 10. "Vackra värld, var är du" av Sally Rooney: En roman om vänskap, kärlek och sex, och två kvinnors liv och relationer​​.
 11. "Spelet" av Elle Kennedy: En romantisk berättelse om Hannah Wells och hennes väg till kärlek och förförelse​​.
 12. "Kirke" av Madeline Miller: En berättelse om Kirke, litteraturens första häxa, och hennes kamp för överlevnad och frihet​​.
 13. "Bokälskare" av Emily Henry: Om Nora Stephens, en litterär agent i New York, och hennes ovanliga kärlekshistoria​​.
 14. "Ett litet liv" av Hanya Yanagihara: En djupgående och emotionell berättelse om fyra vänner i New York och deras decennielånga relationer​​.
 15. "Heartstopper" av Alice Oseman: En berättelse om två skolkamrater, Charlie och Nick, och deras oväntade relation​​.
 16. "Kärlekshypotesen" av Ali Hazelwood: En romantisk berättelse om doktoranden Olive Smith och hennes fejkade förhållande med professor Adam Carlsen​​.

 

Har du läst någon av böckerna på listan? Vad tyckte du? Är det någon bok som inte kom med på listan men som absolut hör hemma där? Dela med dig i en kommentar!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.