Hushållshandbok för män

Jag talar om boken "Hushållshandbok för män", innehållandes allt mellan himmel och jord som en blivande vilsen nyflyttad kan tänkas behöva veta om… just allt mellan himmel och jord!Några exempel på saker mellan himmel och jord boken innehåller är: *Behandling av baksmälla – fina tips på vad som är lämpligt… och mindre lämpligt att stoppa i dig när du vaknar upp och känner dig som ett slakt.Citatet: "Pröva mixa några bananer, lite mjölk och hon...

Jag talar om boken "Hushållshandbok för män", innehållandes allt mellan himmel och jord som en blivande vilsen nyflyttad kan tänkas behöva veta om... just allt mellan himmel och jord!
Några exempel på saker mellan himmel och jord boken innehåller är:

*Behandling av baksmälla - fina tips på vad som är lämpligt... och mindre lämpligt att stoppa i dig när du vaknar upp och känner dig som ett slakt.
Citatet: "Pröva mixa några bananer, lite mjölk och honung till en smoothie och drick den. Använd inte behandlingen på ditt ömma huvud"

*Hur du gör ett blomsterarrangemang - om du inte vet innan, så vet du när du läst varför du borde kunna det!

*Hur du organiserar kaos - sammafattat på under tre sidor(!). Det är ganska fantastiskt. Något för George W Bush kanske?

*Att tranchera en kyckling - du måste säkert googla vad det är. Här får du det prydligt illustrerat!

Jag har inte läst allt i den här boken. Främst eftersom jag inte haft något riktigt hushåll att hålla koll på. Men av det jag läst så är det mesta klockrent. Om ni inte tror mig, så sug på citatet som kommer avsluta recensionen av den mest användbara bok jag stött på för en person som är påväg att flyga ut från barndomshemmet. Den har allt, och den är till och med formulerad och skriven på ett sätt att man (åtminstone jag) faller pladask och genast vill ställa sig och sortera tvätt!

Hushållshandboken för män (och kvinnor) som inte vill fråga mamsen om allt när de flyttat hemifrån.


Jag citerar "Hemmets helgon", som ger ultimata förslag i varje kapitel: "Det räcker med 30 minuter av måttlig fysisk aktivitet vid diskbänken för att bränna 80 kalorier. Med lite tur kan det bli ännu fler senare."

Spring och köp om du inte har en mamma som fixar allt åt dig!