Magiska tårar

Ellen scrollar ner till kommentarerna med ett leende på läpparna. Hon kan inte vara lyckligare än så här, magin är under kontroll som har orsakat massa trubbel för henne när hon var liten “JÄVLA SATMARA!” “DU ÄR EN LÖGNARE!” Orden på skärmen dyker upp från ingenstans och orsakar att en tår rinner ner för ögat.. På ett ögonblick försvann de fula orden som att de aldrig fanns där…magi! “JAG SER DIG!” “JAG VET ATT DU LÄSER HORA!” Hon lägger tummen på ha...

Ellen scrollar ner till kommentarerna med ett leende på läpparna. Hon kan inte vara lyckligare än så här, magin är under kontroll som har orsakat massa trubbel för henne när hon var liten

“JÄVLA SATMARA!”

“DU ÄR EN LÖGNARE!”

Orden på skärmen dyker upp från ingenstans och orsakar att en tår rinner ner för ögat.. På ett ögonblick försvann de fula orden som att de aldrig fanns där...magi!

“JAG SER DIG!”

“JAG VET ATT DU LÄSER HORA!”

Hon lägger tummen på hakan och pekfingret liggandes på kinden.

Igen! Hur gjorde jag så att de försvinner? vänta lite…

Min magi fungerar bara om jag gråter! Jag tvingar ut en tår och ord för ord suddas ut från kommentaren tills den försvinner från kommentarsfältet.

Varför har jag inte gjort det här förut?! På det här sättet slipper jag se de hemska orden som jag får nästan varje dag. Inga konsekvenser! 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.