Maskot knytnävade motståndare

Det norska fotbollslaget Odd Grenlands maskot, det ettriga lilla biet Brodd, råkade inför söndagens match mot Fredrikstad smälla till motståndarlagets anfallare Garðar Jóhannsson rakt över hakan. – Brodd är otroligt ledsen, det var inte meningen. Han är en otroligt engagerad maskot, som ibland blir lite för ivrig, säger Odd Grenlands marknadschef Fröydis Straume till norska tidningen VG. Fröydis Straume hävdar bestämt att slaget absolut inte var med flit och hoppas att Garðar ...

Det norska fotbollslaget Odd Grenlands maskot, det ettriga lilla biet Brodd, råkade inför söndagens match mot Fredrikstad smälla till motståndarlagets anfallare Garðar Jóhannsson rakt över hakan.

– Brodd är otroligt ledsen, det var inte meningen. Han är en otroligt engagerad maskot, som ibland blir lite för ivrig, säger Odd Grenlands marknadschef Fröydis Straume till norska tidningen VG.

Fröydis Straume hävdar bestämt att slaget absolut inte var med flit och hoppas att Garðar Jóhannsson inte är arg. Någon kommentar från maskoten själv lyckades dock VG inte få eftersom han/hon, enligt Straume, är en maskot och inte kan prata.
Floats like a butterfly, stings like a bee?

Källa: VG