Motverka otrohet?

Har den senaste tiden funderat över otrohet och sånt. Jag skulle inte ha något problem att hålla diciplinen att inte ha sex med någon annan än min flickvän. Men det ska has med i beräkningarna att fantasier om andra är något som är svårare att kväva. Visserligen kan man ignorera tanken, men det mår man inte bättre av. Och vad händer om man undanhåller ett sådant problem? Visst, vissa kan säkert lyckas kväva fantasin, men det går nog inte över helt lätt. Och vad händer med...


Har den senaste tiden funderat över otrohet och sånt. Jag skulle inte ha något problem att hålla diciplinen att inte ha sex med någon annan än min flickvän. Men det ska has med i beräkningarna att fantasier om andra är något som är svårare att kväva. Visserligen kan man ignorera tanken, men det mår man inte bättre av. Och vad händer om man undanhåller ett sådant problem? Visst, vissa kan säkert lyckas kväva fantasin, men det går nog inte över helt lätt.

Och vad händer med relationen om man känner sig lockad att ha sex med någon annan, men inte kan göra något åt situationen för att man har en flickvän/pojkvän att vara trogen. Försöker man smyga med det bakom ryggen och vara otrogen kommer det ifatt en, förr eller senare. Det kan ju också bli att man tröttnar, eller blir oförsänt irriterad på sin nuvarande för att lidandet av att tanken på någon annan blir för stort.

Jag säger inte att det jag nu kommer att skriva är en lösning för alla, vet inte om det är det för mig heller. Men jag har redan satt en halv fot i spelet som jag beskrivs.

Lösningen börjar med något som förhoppningsvis relationen redan har, kommunikation. Man underättar sin partner om läget och sedan tillåts det eller ej. Visst kan det låta främmande för många. Det var det även för mig för ett par månader sedan. Men nu, efter att ha funderat på för- och nackdelar kan jag inte se något negativt med det.

Jag tillåter min flickvän ha sex med andra om hon vill. Om det är vad som krävs för att jag ska slippa oroa mig för att det förekommer oförtjänt missnöje, så gärna för mig! Skulle det nu vara så att hon råkar snubbla över någon som visar sig vara betydligt mycket underbarare än mig på sina äventyr så okej. Det viktigaste är och kommer alltid att vara att hon är lycklig med mig, hittar hon någon bättre, då ska hon inte vara kvar och lida hos mig. Det som hänt har i alla fall inte hänt bakom min rygg. Skulle du inte hellre känna att du vet hur läget är, än bli dumpad utan förvarning?

På senare tid har jag faktiskt, hur illa det än kan låta, faktiskt själv blivit upphetsad av tanken på att hon är en "hungrig" flicka.