Ny studentmässa med fokus på offentlig sektor

NYHET Den 22 april på Münchenbryggeriet i Stockholm anordnar Framtidsverket en stor mässa för dig som är student eller nyexad. Moderatorer är Alex Schulman och Sigge Eklund.

Den 22 april på Münchenbryggeriet i Stockholm anordnar Framtidsverket en stor mässa med fokus på konkreta erbjudanden till studenter och nyexade som vill arbeta inom offentlig sektor, eller är nyfikna på vad det innebär att arbeta inom offentlig sektor.


Framtidsverket har bjudit in över 40 utställande organisationer som alla kommer ta med sig konkreta och faktiska jobb, exjobb, uppsatsämnen, praktikplatser och mycket mer. Det har även runt 40 talare på plats som kommer delta i föreläsningar, seminariere och paneldiskussioner under dagen. 

På Stora Scen kommer Alex Schulman och Sigge Eklund agera moderatorer och leda fyra paneldiskussioner, och några av de andra deltagande personerna är Adam Tensta, Hannah Widell, Amanda Schulman och många fler.

För komplett schema, talarprogram och vilka arbetsgivare som kommer vara på plats, se http://framtidsmassan.framtidsverket.com/. Där köper du även biljett till dagen för 80 kronor. 


Skriv en kommentar

Your email address will not be published.