Ny storblogg: timeisrunningout

Vem är timeisrunningout?– Alexandra Katarina, 17 år, blir 18 i april. Bor på Åland med sambo och två katter, skrattar åt mina egna skämt, skriver/ritar/fotar mycket och hänger till stor del på UM när jag sitter framför datorn, vilket praktiskt taget är hela tiden. Nej hjälp, det var tråkigt. Blev så till mig nu att jag inte har en aning om vad jag ska säga om mig själv! Vad behövs det mer? Lägg till någon rad om vad man kan förvänta sig av din blogg bara, så blir det...Vem är timeisrunningout?
- Alexandra Katarina, 17 år, blir 18 i april. Bor på Åland med sambo och två katter, skrattar åt mina egna skämt, skriver/ritar/fotar mycket och hänger till stor del på UM när jag sitter framför datorn, vilket praktiskt taget är hela tiden. Nej hjälp, det var tråkigt. Blev så till mig nu att jag inte har en aning om vad jag ska säga om mig själv! Vad behövs det mer?

Lägg till någon rad om vad man kan förvänta sig av din blogg bara, så blir det prima sen!
- Hm, vad man kan förvänta sig... En mycket starkt stämningsväxlande blogg skriven med sprudlande energi. Åh, seriöst, det här är jättesvårt, speciellt just nu när jag är så exalterad!

Alexandras mycket starkt stämningsväxlande blogg, skriven med sprudlande energi, hittar du här!