PLAY bloggar på Ungdomar

I PLAY- bloggen kommer vi på ett unikt sätt ta del av vardagen, showerna och det roliga men hårda jobb som ligger bakom en hårdsatsning på en storslagen karriär i musikbranschen. PLAY bildades 2001 av Laila Bagge och ett år senare släpptes ett album som sålde guld i USA. I december 2004 gjorde den dåvarande uppstättningen av PLAY sin sista konsert. Laila återlanserade senare PLAY i av dokumentärserien ”Made in Sweden” från 2009, tillsammans med Idoljury-kollegorna Andreas Carls...

I PLAY- bloggen kommer vi på ett unikt sätt ta del av vardagen, showerna och det roliga men hårda jobb som ligger bakom en hårdsatsning på en storslagen karriär i musikbranschen.

PLAY bildades 2001 av Laila Bagge och ett år senare släpptes ett album som sålde guld i USA. I december 2004 gjorde den dåvarande uppstättningen av PLAY sin sista konsert. Laila återlanserade senare PLAY i av dokumentärserien ”Made in Sweden” från 2009, tillsammans med Idoljury-kollegorna Andreas Carlsson och Anders Bagge. Idag, nästan sex år sedan monsterhiten ”Us against the world” spred sig över världen består PLAY av orginalmedlemmarna Anaïs Lameche, Fanny Hamlin och nytillskottet Sanne Karlssson. Totalt har gruppen släppt fem album och turnerat runt USA flera gånger, bland annat som förband åt Destiny's Child.


För att komma till PLAY-bloggen kan du klickan på bilden ovan eller här.

Under hösten kommer Ungdomar.se tillsammans med Laila Bagge och PLAY ge
sig ut på en rikstäckande turné. Håll ögonen öppna här på sajten och i
PLAY-bloggen för att inte missa höstens största events!Låten ”Famous” ovan, är den första singeln från det kommande albumet.