Portkod 1321 – nytt ungdomsdrama på SVT Play

Agnes och Steph är två 16-åriga tjejer som blir påtvingade plastsystrar över en sommar när deras nykära föräldrar drar iväg på kärlekssemester. Agnes och Steph lämnas ensamma med Agnes 10-åriga lillasyster och ett kreditkort i mammans lägenhet på Söder i Stockholm. De tycks vara varandras motpoler och till en början hatar de varandra. Men nu sitter de i samma båt och måste få det hela att funka. Något som visar sig vara lättare sagt än gjort. Regissören Linnéa Roxenheim...

Agnes och Steph är två 16-åriga tjejer som blir påtvingade plastsystrar över en sommar när deras nykära föräldrar drar iväg på kärlekssemester. Agnes och Steph lämnas ensamma med Agnes 10-åriga lillasyster och ett kreditkort i mammans lägenhet på Söder i Stockholm. De tycks vara varandras motpoler och till en början hatar de varandra. Men nu sitter de i samma båt och måste få det hela att funka. Något som visar sig vara lättare sagt än gjort.


Regissören Linnéa Roxenheim och manusförfattaren Louise Pope har skapat serien, och i huvudrollerna ses Fanny Klefelt och Happy Jankell. I några av birollerna syns Marianne Scheja, Wille Craaford, Hedda Stiernstedt, Freddy Åsblom och Valter Skarsgård.

Här kan du kika på trailern till Portkod1321