Power Shift 2014: konferens för unga om social hållbarhet

Är du sugen på att komma till Umeå och träffa unga från hela landet under en skön helg och prata om hur vi vill att samhället ska se ut? Då ska du anmäla dig nu till Power Shift 2014!

För fjärde året i rad möts unga upp till 30 år från hela Sverige för att få inspiration, kunskap och utbyta erfarenheter inom hållbar utveckling. 22-24 augusti är du och 200 andra välkomna till Umeå för att delta i inspirerande workshops och lyssna på tankeväckande föreläsningar inom en rad olika ämnen kopplade till hållbar samhällsutveckling, såsom; psykologi, jämställdhet, aktivism, sociologi, lycka, normkritik, värderingar och hållbart engagemang.

Spana in programmet här!

Årets tema är social hållbarhet och under helgen kommer deltagarna att tillsammans arbeta med fem frågor:

1. Hur kan hållbarhetsrörelsen bli socialt hållbar? --> hur ser vi till att vi mår bra i vårt engagemang?

2. Hur kan hållbarhetsrörelsen breddas till att representera fler grupper i samhället? --> Hur ökar vi den sociala mångfalden av engagerade?

3. Vilka sociala utmaningar står vårt samhälle inför och hur hänger de samman med de ekologiska utmaningarna? --> Vilka blir klimatförändringarnas sociala effekter i Sverige och globalt?

4. Vilket samhälle vill unga ha? --> Vart vill vi styra samhället? Vad önskar vi oss för framtiden?

5. Hur når vi dit? --> Vilka verktyg finns och hur fungerar de?

Kom och bredda ditt nätverk, träffa gamla och nya vänner, fördjupa din kunskap och få verktyg för att förändra samhället - på riktigt. 

Det kostar bara 100 kr för medlemmar i PUSH Sverige att delta (och det är gratis att bli medlem!), och 200 kr för icke-medlemmar. Superbilligt - men anmäl dig nu så att du fortfarande kan hitta billiga tåg- och bussbiljetter!

Du får också gärna hjälpa till som volontär på konferensen! Då får du delta gratis och vara med på alla aktiviteter mot att du hjälper till att laga mat, städa, förbereda sessioner eller liknande, några timmar varje dag. Hör i så fall av dig till: volontar2014[at]powershift.se

Anmälan hittar du på PowerShift.se och sista anmälningsdag är 8 augusti.

Gilla: Power Shift Sweden

Attenda: Eventet på Facebook

Tagga: @PowerShiftSE

Läs mer: PowerShift.se

1 Kommentarer

  1. Nyfiken men fortfarande osäker? Kolla på vår nya kortfilm!

    Nu får alla deltagare dessutom resebidrag, så du kan komma även om du bor långt från Umeå.
    Hoppas vi ses där!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.