"Hur närmar man sig tjejer på krogen?"

FRÅGA: Jag undrar hur mycket du själv har varit ute och prövat dina tekniker från "Alla får ligga"? De flesta tycker att det är jävligt läskigt att gå fram till tjejer på krogen. Har du gjort det och hur har du i så fall hanterat det? SVAR: Alla metoder jag skriver om jag jag testat själv. Jag skulle aldrig drömma om att ge någon ett tips som jag inte vet om det verkligen funkar eller inte. Jag har hanterat möten med tjejer genom att använda mig av ett av grundtipsen i ...

FRÅGA: Jag undrar hur mycket du själv har varit ute och prövat dina tekniker från "Alla får ligga"? De flesta tycker att det är jävligt läskigt att gå fram till tjejer på krogen. Har du gjort det och hur har du i så fall hanterat det?

SVAR: Alla metoder jag skriver om jag jag testat själv. Jag skulle aldrig drömma om att ge någon ett tips som jag inte vet om det verkligen funkar eller inte. Jag har hanterat möten med tjejer genom att använda mig av ett av grundtipsen i boken; genom att lyckas ha inställningen att det trots allt inte är så viktigt. Gillar hon mig är det kul. Gör hon det inte så Big Deal, jag har kul ändå med mina polare. Det var ju ändå de som jag gick dit med. Inte med henne.

FRÅGA: Såg att man kunde fråga dig så jag var bara tvungen, för grejen är att i din senaste bok så har du många tekniker som är från Seduction. Bland annat "Mystery Method" och sånt. Tyckte det var sjukt intressant för jag har själv varit med i det i cirka två år så jag undrar var lärde du dig allt? Från att gå ut själv? Eller har du också kunskap om Seduction som till exempel "Mystery Method" och liknande?

PS: Lycka till med boken och allt, de flesta killar behöver ett wake up call inom dejting.

SVAR: Det som finns i min bok är ett resultat av att jag (när jag själv var singel) testade mina egna teorier, baserade på det jag skrivit om tidigare, i kombination med vad andra har kommit fram till. Det har funnits så kallade pick-up gurus från 60-talet och framåt och Mystery är givetvis en av dem. En del av det som de har skrivit under åren är vettigt men mycket är också trams. Så jag fick testa, analysera och hitta min delvis egen väg. Jag håller med om att många killar behöver en väckarklocka och vill bara tillägga att samma sak gäller för många tjejer.

FRÅGA: Den här terminen började jag gymnasiet, i en klass med bara killar. Alla är riktigt snälla och jag får vara med "på nåder", känns det som i alla fall. Jag vill gärna bli en i gänget lite mer, i alla fall mer accepterad. Kan man på något sätt "lura" dem till att vilja vara med mig genom kroppsspråk? Det känns som en enklare och bättre väg än att verbalt kräva uppmärksamhet.

Det är alltså inte någons "best friend forever" jag vill bli, bara en naturlig del i skolgänget. Jag vill ha tips till hur jag ska göra för att mina klasskamrater ska vilja umgås med mig mer, både på raster och på lektioner och komma ihåg att vänta på mig och så vidare.

SVAR: Med risk för att slå på min egen trumma här, så vill jag tipsa dig om att läsa min bok "Konsten Att Läsa Tankar". Den finns på pocket nu för nån tia och den är full av metoder för att åstadkomma exakt det du är ute efter. Lycka till!

Nästa vecka publicerar vi fler av Henriks svar!

Henrik Fexeus har under de senaste åren såväl roat som oroat, provocerat och underhållit tusentals personer med sin show "Mind Melt" samt föreläsningen "Konsten Att Läsa Tankar" om icke-verbal kommunikation i vardagen. I SVT:s "Hjärnstorm" har vi sett honom utreda beteendemönster, gruppsykologi och människors omedvetna kommunikation.

I "Alla får ligga" får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirt och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus här listat 170 konkreta och praktiska tips.

Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep. Den stora hemligheten är istället inställning och attityd. Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.