Sex säljer…

INTERVJU ...måndag-lördag i erotikbutiken Afrodites Apotek i Stockholm. Ett av butiksbiträdena är 22-åriga Sarah Carmstedt. Varför tror hon att sex säljer så bra?

I Afrodites Apotek har de besökare från 15 år och uppåt. De äldre handlar ofta någon form av glidmedel eller potenshjälp, medan de yngre köper mer sexleksaker, känslighetskrämer och underkläder. Sarah Carmstedt har varit med om många gånger att ungdomar stått i fönsterna och fnissat och inte vågat sig in, men på senaste tiden har hon börjat se en trend:
– Jag har märkt att det har blivit allt mer vanligt är att unga kommer in och köper leksaker till sina vänner i födelsedagspresent för att de tycker att “en sån här ska man ju ha”. Det är också många yngre par i 15-årsåldern som kommer in och köper sexiga underkläder tillsammans, eller två tjejer som kommer in och köper strap on. 

Är det verkligen bra att sexintresset klättrar ner så i åldrarna? 
– Ja, jag tycker det är bra att lära sig om onani i ung ålder. Det gör ju att man kan uppnå sina sexuella upplevelser tidigare, och vågar göra det också. För det finns många äldre som aldrig fått orgasm, och det är ju just för att de inte fått lära sig sådant när de var unga. 

Om du vill prova någonting så tipsar Sarah om att börja med något litet som en fingervibrator, som du kan använda mot klitoris även under samlag. För killar finns det motsvarande penisringar och vibratorer. Det tycker hon räcker för att introducera leksaker i sexlivet. Sen kan du uppgradera till en stav, eller prostatastimulerare, om du vågar det. 
– Det är ju faktiskt många killar som inte ens vågar testa just för att de har homofobi eller vad det nu kan bero på, haha. Men sen får man prova sig fram, man vet ju aldrig vad man tycker om förrens man har provat! 

Butiken har även ett litet porrfilmsutbud. Det är någon enstaka hårdporrfilm när någon kund frågat specifikt efter det. Annars tar det inte in såna filmer. 
– Vi tar in mest erotiska filmer där man ser att både mannen och kvinnan njuter. Just för att både tjejer och killar kan få en bättre sexuell bild.


1 Kommentarer

  1. Hej. jag skulle säga att jag letar efter en spray eller kräm som kan större penis men kunde inte hitta spray och krämen. har ni sån här kräm eller spray. Gholam

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.