Sök med din idé till Fryshusets tävling Sveriges Ungdomsentreprenör

Sveriges Ungdomsentreprenör letar land och rike efter de grymmaste entreprenörerna, görarna och innovatörerna. De vill ha ditt tips!

Sveriges Ungdomsentreprenör är Fryshusets initiativ för att lyfta unga entreprenörer och streetsmarta ledare. Fryshuset arbetar aktivt med att lyfta morgondagens stjärnor för att skapa ett inkluderande samhälle där alla får utrymme att stråla. Tipsa om dig själv eller en vän och var med och tävla om exklusiva priser från Fryshusets företagspartners, som utifrån sina kompetenser och nätverk hjälper dig att förverkliga just dina idéer.

Fyll i Tipsboxen på www.sue.fryshuset.se innan den 27 oktober!
*Den du tipsar om måste vara mellan 16-26 år för att få tävla
**Du som tipsar kan vara i vilken ålder som helst

När tävligen avslutas kommer en jury bestående av personer från företag och näringsliv att plocka ut 3 finalister i kategorierna Årets idé, Årets samhällsförbättrare, Årets företag, Årets kulturentreprenör, Årets streetsmarta ledare och Årets Backare. Finalistbidragen läggs sedan ut på www.sue.fryshuset.se där folket röstar fram en slutgiltiga vinnare i varje kategori. Det gäller alltså att sprida sitt bidrag i sociala medier och samla röster!

Den 29 november hålls ett exklusivt finalmingel på Fryshuset i Hammarby Sjöstad (Stockholm) där vinnarna presenteras. Alla är välkomna på finalminglet som kommer bestå av inspiration, musik och spännande möten.

Tipsa om Sveriges nästa ungdomsentreprenör idag!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.