Tävla om biljett till Stockholm filmfestival!

Den 8-19 november går Stockholm filmfestival av stapeln och nu har du chansen att säkra din biljett! 

Stockholms filmfestival har funnits i 28 år och är en hyllning till all typ av film. Festivalen fokuserar på att lyfta fram unga, kvinnor och HBTQIA-personer som filmskapare. Årligen har Stockholm filmfestival totalt 120 000 besökare, och bara under festivalveckorna visas runt 200 filmer.

I år kommer festivalen gå av stapeln mellan 8-19 november och det enda som behövs för att kunna gå är ett medlemskort och en biobiljett, vilket går att köpa på Stockholm filmfestivals hemsida.

Bland de filmer som kommer att visas i år finns This is everything: Gigi Gorgeous som handlar om Youtube-stjärnan, transpersonen och aktivisten Gigi Gorgeous kamp för att få vara sig själv på nätet. Filmfestivalen kommer även att visa dokumentären Wasted! The Story of Food Waste om all mat som slängs världen över och Insyriated som följer en syrisk familj och deras vardag i en lägenhet mitt under brinnande krig.

Hela festivalprogrammet släpps 17 oktober och då kommer ännu fler spännande titlar att tillkännages, så håll utkik efter det!

Tävla om biljetter till Stockholm filmfestival. 

Nu har du möjlighet att säkra din biljett. Det enda du behöver göra är att svara på en fråga och motivera varför just du ska vinna. Priset är ett medlemskort till Stockholm filmfestival. Medlemskortet ger gratis tillgång till festivalens alla exklusiva medlemsvisningar. Tillsammans med medlemskortet får man även en fribiljett till valfri film under årets festival. 

[competition id="10" /]Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.