TÄVLING! – Döp vår nya kompis

Snart kommer en ny kompis flytta in här på Ungdomar.se! Vi vet inte vad den heter än, hjälp oss komma på ett namn. De bästa förslagen vinner hörlurar från Urban Ears.

Inom kort kommer en chatbot att flytta in på Ungdomar.se. Hen kommer att bo uppe i menyraden. Chatboten är till för unga som har en dröm om att göra världen lite bättre med hjälp av sin passion. Det är inte alltid så lätt att veta hur man kan engagera sig eller vad man ska göra och det är i de lägena som man kan ta hjälp av vår chatbot. 

Genom att snacka med boten får du rekommendationer på saker som passar just dig! Du kan få allt från handledning i att göra event till att gå med i någon av Fryshusets verksamheter, ta en gratiskurs i entreprenörskap eller få en mentor inom näringslivet. På så sätt blir det enkelt att se hur just du kan engagera dig, utvecklas och förändra – både på lokal och global nivå.


Hjälp oss att ge boten ett namn och tävla om schysta lurar från Urban Ears. Tävlingen avslutas den 12 september. Du tävlar genom att svara på frågan och sen längst ner i formuläret ge ditt bästa tips på vad boten ska heta. 

För att tävla måste du vara 13 år eller äldre. 

[competition id="12" /]


Chatboten är en del av Powerhouse, Fryshusets hub för socialt entreprenörskap.

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.