TÄVLING – VAD ÖNSKAR DU ATT DU FÅR LÄRA DIG I SKOLAN?

Var med och tävla om ett pris värt 6000:- och biobiljetter. Protus undrar vad du vill lära dig, som skolan inte fångar upp. Då tänker vi inte på algebra och att kunna räkna upp svenska kungar, utan sånt som är viktigt för dig i livet.

Tävla genom att svara på frågan och ge en motivering. Du läser mer om tävlingen och lämnar ditt bidrag här. Exempel på vad andra svarat:

“Hur man flörtar. Att ta kontakt med någon utan att det känns skitjobbigt.”

"Att det är okej att misslyckas. Och att det är bra ibland och att det faktiskt oftast är då man lär sig på riktigt.

"Att jag hade lärt mig diskutera istället för att argumentera. Samtal som tar både mig och den jag pratar med framåt och som inte går ut på att vinna en argumentation"

Om protus

Protus är en ideell ungdomsförening där ungdomar får utforska livets stora frågor utan färdiga svar och universella sanningar. Vi har läger och regelbundna träffar som bygger på en spännande, varm och glädjefylld helhetsupplevelse där diskussioner, gruppövningar och lekar varvas med friluftsaktiviteter såsom bad, paddling och båtutflykter. Vi tar upp de frågor som vardagen kanske inte alltid ger utrymme för. Detta sker i en trygg och accepterande miljö.Tävla HÄR!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.