Tillsammans skapar vi förändring

För att kunna genomföra we_change har vi flera samarbetspartners med oss i projektet. De har alla valt att medverka för att de tar hållbarhetsfrågor på stort allvar, är ledande inom sitt respektive område och för att de ser vikten av att inkludera unga i processen att ställa om till en mer hållbar värld.

Tack vare vår stora bredd av samarbetspartners har we_change blivit en unik plattform där ungdomar, skolor, myndigheter, kommuner, näringsliv och andra samhällsaktörer kan träffas och tillsammans engagera sig för en bättre värld. För en sak som är helt säker är att vi måste jobba tillsammans!

Här kan du läsa mer om vilka vi samarbetar med under we_change 2016 och vilken roll de har under turnén.


Huvudpartners

Våra huvudpartners engagerar sig fullt ut i we_change och medverkar under hela turnén. De kommer att följa med oss på alla sju orter, workshoppa med elever och sitta i en paneldebatt på varje ort.

Snart kommer du kunna klicka på deras loggor och läsa mer om respektive partner där de bland annat berättar varför de engagerar sig i we_change och vilka som är deras största hållbarhetsutmaning


Kommunpartners

Det är inte bara näringsliv och myndigheter som engagerar sig i we_change. Även kommunerna vi besöker brinner både för hållbar utveckling och att involvera unga i de här processerna.

Samarbetspartners

En del av våra partners medverkar på fler än en ort och engagerar sig lite extra i we_change 2016. Vilka dessa är kan du se här nedan.

Lokala partners

2016 besöker we_change sju stycken orter runt om i landet. Vi har ett nära samarbete med kommunerna på många orter, som möjliggör att vi kan skapa en långsiktighet i projektet, samt det lokala näringslivet. Här nedan ser du våra lokala partners.

sparbankensyd   

     

            

  

   

  

 

    

   

    


Tack till

Scandic

Vi på Scandic anser att företag måste ta ansvar, både för miljö och för människor. Därför städar vi våra hotell med miljömärkta produkter, serverar ekologisk mat, köper Fairtrade-produkter, samlar in julklappar till behövande barn och mycket, mycket mer. Inget av detta skulle bli gjort om det inte vore för våra engagerade medarbetare. Till Scandic kommer många direkt efter skolan och börjar sitt första jobb. För oss är det en styrka att ha så många unga medarbetare, som är intresserade av hållbarhet. Därför stöttar Scandic we-change 2016.

-Inger Mattsson, Hållbarhetsansvarig Scandic

Eftersom vi arbetar för en långsiktig hållbar utveckling, och vill hjälpa till att upplysa om hållbarhet, är det självklart för BMW att stödja we_change.
Några exempel på hur BMW ständigt arbetar för en hållbarare utveckling är ny avancerad teknik för elbilar, fabriker som drivs av vind, vatten och sopgaser, system som hjälper föraren att köra bränslesnålare och allt mer återvunnen plast i bilarna. Ett bevis på att vi är på rätt väg är att BMW utsetts till den ledande biltillverkaren på hållbarhet i Dow Jones Sustainability Index nio av de senaste tio åren. Läs mer på bmw.se/hallbarhet

- Tina Jarlerud, Marknadschef BMW Sverige

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.