Ungdomar.se bygger om!

Nu är det äntligen dags för Ungdomar.se att fräschas upp. Nya Ungdomar.se kommer att öppna i början av 2022. Fram tills dess säger vi: ursäkta röran, vi bygger om! 

Ungdomar.se är en av Sveriges största digitala mötesplatser för unga med ca 40 000 unika besökare varje vecka! Sedan år 2000 har Ungdomar.se funnits där för unga och varit en plats dit man kan vända sig för att få svar på sina frågor, snacka med andra unga, lära sig nya saker och utveckla sin passion. 

Vi på Ungdomar.se är så otroligt tacksamma och glada att ni fortsätter att hänga hos oss trots att tekniken ofta strular. Men nu har vi äntligen glädjande nyheter! Det är dags för en nystart. Efter sommaren kommer nya Ungdomar.se att öppna. Vi har gått igenom forumtrådar med önskemål, kollat på statistik var ni hänger mest och vilka ämnen som är hetast. Vi har även intervjuat massa unga, både medlemmar på Ungdomar.se och såna som aldrig hört talas om sidan. Allt för att försöka skapa en så bra sida som möjligt och vi hoppas verkligen att ni ska bli nöjda med nya Ungdomar.se.

Vi återkommer med mer information, sneak peaks och datum för öppning inom kort! Håll ögonen öppna!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.