Ungdomar.se startar nätverk av unga bloggare

Happy news! Ungdomar.se har idag äran att släppa glädjebomben att vi startar ett nätverk av unga bloggare på sajten. 

Ungdomar.se är en av Sveriges största digitala plattformar för unga och vi strävar hela tiden efter att göra unga röster hörda. Att starta ett nätverk av unga bloggare är ännu ett steg i vårt arbete med att möjliggöra för unga att nå ut med sina berättelser och tankar. Genom att starta ett nätverk av unga bloggare skruvar vi upp volymen ytterligare.

Ja, nu kör vi! Tio engagerade och inspirerande personer ska börja blogga på Ungdomar.se. Det är inte bara vi som glädjevrålar över denna nyhet, även Oprah firar med oss. 

Nyfiken på vilka som ska blogga? 

Från och med lördag 13 februari och i tio dagar framåt kommer vi att presentera en ny bloggare per dag. Häng med och lär känna de nya rösterna på Ungdomar.se! Det kommer att bloggas om hur det är bakom kulisserna på Ungdomar.se, psykisk hälsa, jämställdhet, hållbar utveckling, studier, entreprenörskap, musik, ungt engagemang, spel och mycket mycket mer.


Vill du också börja blogga på Ungdomar.se?
Skicka ett mail till lucella@ungdomar.se där du skriver lite kort om dig själv samt vad du vill blogga om. Bifoga även ett textexempel på blogginlägg som du kan tänkas vilja publicera. 

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.