Vänta inte på framtiden – Ansök till Solve for Tomorrow och bli en changemaker!

Har du något du vill förändra? Går du runt och är frustrerad över något? Vill du lösa hållbarhetsutmaningar? Har du kanske till och med en idé som kan förändra samhället? Då ska du läsa vidare och ansöka till Solve for Tomorrow!

Våra kompisar på Samsung Electronics Nordic har skapat den ultimata online-upplevelsen för att lära dig att ta en utmaning, till en idé, till faktiska lösningar – Solve for Tomorrow. Det enda du behöver göra är att ansöka med en utmaning som du vill lösa - klicka här för mer information. Såklart kommer du kunna fortsätta med skolan och andra fritidsaktiviteter på sidan av.

Ta din chans att bli en changemaker och lös hållbarhetsutmaningar.

Psst! Visste du att du även har chans att vinna pengar, tillgång till nätverk som kan leda till jobb och andra priser för att förverkliga din idé och dina drömmar. Det här är en once in a lifetime chans! En gratis interaktiv utbildning som du kan bära med dig hela livet och som dessutom gör dig till en changemaker.

Samsung Solve for Tomorrow är designat av Hyper Island – en supercool skola inom digital innovation. Det är en unik online-upplevelse där du får lära dig allt för att bli en changemaker. Inte bara du tjänar på det, även samhället vinner på det eftersom programmet går ut på att ta fram samhällsförbättrande idéer inom hållbarhet, jämställdhet och hälsa.

Läs mer och ansök nu genom att klicka här! Antalet platser är begränsade.

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.