Var med och skapa nya Ungdomar.se!

Nu är det på tiden att vi säger hej då till den här gamla versionen av Ungdomar.se och välkomnar något nytt eller hur? Vill du vara med och påverka hur den nya sidan ska se ut och funka? SE HIT!

Nu kan du anmäla ditt intresse att delta i workshops där vi jobbar fram det nya ungdomar.se. Du behöver inte ha någon som helst förkunskap om varken Ungdomar.se, programmering eller webbutveckling. 

Det kommer att hållas tre digitala workshops. Du behöver alltså inte ens ta dig någonstans utan bara slå upp datorn och hänga med. Varje workshop är ca 1,5 timme lång. 

Vad kommer att hända under de här tillfällena? Du kommer att tillsammans med 5-7 andra unga att få svara på lite frågor som vår byrå ställer. Det finns inga rätta svar på frågorna utan vi vill bara veta vad just du tycker och tänker! 

Genom att delta hjälper du oss att skapa ett bättre, snyggare och tryggare Ungdomar.se! Och du får möjlighet att göra din röst hörd och påverka och förhoppningsvis lär du dig något nytt på köpet. 

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till lucella.bergstrom@fryshuset.se. Skriv gärna vad du heter, hur gammal du är och var du bor någonstans. Anmäl ditt intresse senast 1 februari!

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.