Vinn biljetter till Allegiant – tredje delen i Divergent-serien

Den 9 mars har den tredje filmen i Divergent-serien – Allegiant – biopremiär. Vi har kommit över ett gäng biljetter som vi nu tävlar ut till er!

I Allegiant tar sig Tris (Shailene Woodley) och Four (Theo James) in i en helt ny värld, långt farligare än något de tidigare upplevt.

Efter de omvälvande insikterna i Insurgent, måste nu Tris fly tillsammans med Four och ta sig bortom den höga mur som omringar Chicago. För första gången någonsin, måste de att lämna den enda stad och den enda familj de någonsin har känt. Väl ute, är gamla kunskaper snabbt meningslösa i ljuset av chockerande nya sanningar. Tris och Four måste snabbt bestämma sig för vilka de kan lita på då ett uppror innanför muren blossar upp och hotar hela mänskligheten För att överleva, måste Tris göra omöjliga val som handlar om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

Den här filmen vill man ju se på bio eller hur? Nu kan du tävla om biljetter! 

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara på frågan nedan och berätta vem du skulle vilja gå med och varför. Fem stycken vinnare belönas med två biljetter vardera. Sista dagen att tävla är den 2 mars. Stort lycka till! :)

[competition id="8" /]

Lucella

Verksamhetsansvarig för Ungdomar.se

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.