Vinn Maggie Stiefvaters nya bok

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna boken är att svara på frågan: OM DU SKREV EN BOK SOM HETTE “KRETSEN”, VAD SKULLE DEN HANDLA OM? Droppa ditt förslag i kommentarerna eller skicka ett mail till tavling@ungdomar.se, senast den 9 maj. Bland de inkomna bidragen plockar vi fem stycken vinnare. Lycka till! Om Kretsen Fyra pojkar på en internatskola bildar ett hemligt sällskap i syfte att finna en mytomspunnen kungagrav. En flicka har sedan hon var liten fått hö...

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna boken är att svara på frågan:

OM DU SKREV EN BOK SOM HETTE “KRETSEN”, VAD SKULLE DEN HANDLA OM?

Droppa ditt förslag i kommentarerna eller skicka ett mail till tavling@ungdomar.se, senast den 9 maj. Bland de inkomna bidragen plockar vi fem stycken vinnare.

Lycka till!


Om Kretsen

Fyra pojkar på en internatskola bildar ett hemligt sällskap i syfte att finna en mytomspunnen kungagrav. En flicka har sedan hon var liten fått höra att om hon någonsin kysser sin sanna kärlek så kommer han eller hon att dö. Deras öden kommer att beseglas på en övergiven kyrkogård en kulig vårnatt. 

Om författaren

Maggie Stiefvater lever ett något excentriskt liv på landet i Virginia, USA, med sin man, sina två små barn, hundar och katter. Hon är en konstnär i själ och hjärta och har vunnit priser för både bildkonst och böcker. Hon är kompositör och kan dessutom spela både piano, harpa och säckpipa!
Hon har tidigare givit ut Frost, Feber och För evigt, samt Dödsritten på B. Wahlströms.