Frågor och svar om Ätstörningar

18 Jul 2013, 01:17 249
Tjej, 13 år
Question


Hej jag skrev till dej för int alls länge sen...då vägde jag 42 kg...och nu väger jag 37 i stället. Jag har tagit hjälp men dom som kallar sej hjälpa mej gör bara allt värre jag är ca 155 lång och går ner mer och mer jag tror inte att jag har ätit nån riktigt bra måltid på lång tid nu...endel dagar är det ända jag äter kanske en clementin elr liknande. Men den stannar inte kvar i magen. Snälla hjälp jag blir smalare och smalare och smalare. Men jag kan inte äta jag blir illamående och då spyr jag. Jag tränar 3 ggr i veckan men det har jag gjort under lång tid. Hjälp dom på ungdomsmottagningen hjälper mej inte!!! Dom tar inte problemet på allvar. Jag har ringt bris men det hjälpte int heller!!!

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej igen, vart är det du får hjälp? Ibland går man ner lite innan man ökar i vikt då man försöker få igång sitt ätande. Det låter däremot inte som att du fått det. Kan du försöka maila mig på [email protected] så ska jag hjälpa dig att få den hjälpen du har rätt till och är värd!

Kram från Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar