Frågor och svar om älska

3 Oct 2013, 23:47 167
Kille, 11 år
Question


Jag är kär i en tjej som heter I! Jag verkligen älskar henne, jag kan dö för henne! Men det finns en kille som heter S, och de värkar som om de är kära! Jag har gett henne presenter fast jag slutade förra året:( Vad ska jag göra??????????? Snälla svara jag kan nästan gå till SKOLAN!!!!!

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Har du frågat henne vad hon känner för dig? Det borde du göra så att du vet vad hon känner (det kan kännas pinsamt men det finns inget bättre sett att få reda på vad hon känner).

Om hon är kär i någon annan, så finns det inte så mycket du kan göra. Det är snällt att ge någon presenter, men det går tyvärr inte att få någon att bli kär i en på riktigt genom att ge presenter.

Hon är säkert en underbar tjej, men världen är full av underbara tjejer, och du kommer att träffa en minst lika underbar tjej så länge som du öppnar ögonen för andra tjejer. Om du försöker koppla bort dina tankar från Ida, och kollar runt i din nya skola så kommer du säkert hitta en ny tjej när du minst anar det. Men tänk på att en så skön kille som dig som uppvaktar tjejer med presenter lätt kan bli populär på grund av presenterna, så använd dina presenter för att uppvakta tjejer, men ge dem inte för många för att få deras intresse.

Mvh Karl

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar