Frågor och svar om andedräkt

29 Sep 2013, 13:36 207
Kille, 20 år
Question


Hejsan! Jag är en kille som har en liten annorlunda fetish kanske. Det är så, jag tycker det är mycket upphettsande att känna en tjejs andedräkt, att man blåser på varandra för att känna hur andedräkten luktar. Är det något onormalt att man tänder på andedräkter? Jag och en tjejkompis brukar blåsa på varandra ibland när vi ses, och jag märker att jag blir kåt av att känna lukten.

Tacksam för svar :)

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Hur vanligt det är att tända på just en annan persons andedräkt vet jag tyvärr inte. Jag tycker dessutom att du inte ska försöka bry dig om det är "onormalt", utan du är självklart inte ensam om att bli sexuellt upphetsad av andedräkter. Alla individer har nämligen rätt till sin egen sexualitet, så länge den inte skadar en själv eller någon annan. 

Är det så att du har en sexuell relation med någon du känner dig trygg med och kan lita på, då kan du om du vill berätta om din fetish. Kanske visar hon sig då vara öppen inför att hjälpa dig få uttryckt denna delen av din sexualitet, genom att t ex blåsa på dig. 

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar